Geen categorie

Hebban Reading Challenge

Aan het begin van een nieuw jaar heeft iedereen goede voornemens en maakt doelen. Ook voor lezen kun je jezelf een doel stellen. Bijvoorbeeld elke maand één boek. Een handig hulpmiddel om een doel te stellen is de Hebban Reading Challenge. De challenge heeft al bijna 10.000 deelnemers. De challenge kan je helpen om meer boeken te lezen. Kies een doel dat haalbaar is, dan werkt het het beste.

 

Hoe werkt de Hebban Reading Challenge?

Je kunt je gratis aanmelden voor de Hebban Reading Challenge 2021 op de website van Hebban. Vervolgens vul je het aantal boeken in dat je wilt lezen. Je kunt ook een boek toevoegen aan de challenge. Een boek kun je eenvoudig opzoeken via de zoekfunctie van de website. Als je een boek uit hebt moet je aangeven dat je het gelezen hebt en wordt het boek toegevoegd aan de challenge. Je kunt bij de challenge zien hoever het met je voortgang staat. Hebban heeft ook een app die je kunt downloaden. Hierin kun je ook de challenge bijhouden.

 

Ik heb voor mezelf het doel gezet om dit jaar 10 boeken te lezen. Een boek dat ik heb toegevoegd aan de challenge is Gooi me niet weg van Willem Brouwer. Als ik Gooi me niet weg gelezen heb ga ik hierover een recensie schrijven.

1 Reactie

  1. Door jouw manier van schrijven over het lezen en hoe belangrijk het is iedere dag te lezen heb ik de voordelen van het lezen goed in me opgenomen. Ik leer daar uit waar het allemaal goed en positief is voor het lichamelijk en psychisch welzijn van de mens. Minder stress rustiger hartslag en kennis. Ook het inleven van de ander ga je beter begrijpen als je over bepaalde onderwerpen gelezen hebt. Je staat meer open voor het verhaal van de aneer en heb je meer begrip. Lezen maakt rijk. Ga zo door Anne ik lees graag je volgende stukjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *